Μαρτυρίες

 • “Αγαπητέ Δρ. Κατσιμπρή, Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας σχετικό με τον πόνο στον αυχένα μου κατά την παραμονή μου στην Ρόδο στο Ξενοδοχείο Nickolis. Αισθανόμουν λίγο καλύτερα όταν έφυγα και έπειτα από 5 ημέρες στην Σαντορίνη είχε φύγει τελείως ο πόνος. Το μυαλό είναι περίεργο πράγμα. Σας ευχαριστώ και πάλι – είστε καλός γιατρός και καλός άνθρωπος." Με τις καλύτερες ευχές μου, Aaron Priest

  Aaron Priest,

 • “Αγαπητό Ιατρικό Κέντρο Κριτώ! Με λένε Aaron και είμαι 6 ετών. Έβηχα πολύ άσχημα και οι γονείς μου ανησύχησαν. Επισκεφθήκαμε το ιατρικό κέντρο και την ιατρό Κουβίδη. Ήταν πολύ φιλική και βρήκε σε λίγα λεπτά ποιο ήταν το πρόβλημα μου. Η ιατρός Κουβίδη μου χορήγησε αντιβιοτικά και εισπνεόμενα φάρμακα και έπειτα από 2 ημέρες ήμουν πάλι ο παλιός Aaron. Η ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα είναι καλύτερη από ότι νομίζαμε. Σας είμαστε ευγνώμονες για όλη την φροντίδα σας!” Με αγάπη και φιλιά, Aaron

  Aaron,

 • “Δρ. Ανδρέα, Άψογη εξυπηρέτηση – πολύ αποτελεσματική. Σας ευχαριστώ πολύ!”

  Dr John Pothly,

 • “Ονομάζομαι Monique και είμαι από την Ολλανδία (Μάαστριχτ). Έπαθα ρήξη συνδέσμων και κάταγμα στο γόνατο. Ο γιατρός ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και με φρόντισε πολύ. Το ίδιο ισχύει και για την βοηθό του Britt. Σας ευχαριστώ πολύ!!!”

  Monique,

 • “Η σύζυγος μου Bozena Hibner και εγώ, Gregor Hibner επισκεφθήκαμε το ιατρικό κέντρο την 17η Σεπτεμβρίου. Η σύζυγος μου είχε προβλήματα με τα πόδια της και έπρεπε να εξεταστεί. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επαγγελματική θεραπεία και την άμεση βοήθεια. Σώσατε τις διακοπές μας! Θα συστήσουμε το ιατρικό σας κέντρο και σε άλλους μόλις επιστρέψουμε στην Γερμανία.”

  Gregor Hibner and Bozena Hibner,

 • “Ο φίλος μου είχε την ατυχία να πέσει κατά την 1η μας ημέρα στην Ρόδο. Μας έστειλαν εδώ για ιατρική περίθαλψη και πρέπει να πω ότι το προσωπικό και η θεραπεία ήταν άψογοι, φιλικοί και αποτελεσματικοί. Πολλές πολλές ευχαριστίες για όλα.”

  Sheila Shaw,