Υπηρεσίες

Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό

Το Μικροβιολογικό – Βιοπαθολογικό εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας και αντιδραστήρια νέας γενιάς για τη διενέργεια όλων των απαραίτητων εξετάσεων με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Ορθοπεδικό Χειρουργικό και Τραυματολογικό Τμήμα

Πελματογράφημα και κινητική ανάλυση βάδισης, Θεραπεία τενοντίτιδας και μυοσκελετικών παθήσεων με κρουστικά κύματα, Διάγνωση και θεραπεία της οστεοπόρωσης, Αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης Θεραπεία της αρθρίτιδας του γόνατος με αυτόλογα ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα Θεραπεία με PRP (Platelet-Rich Plasma Therapy).

Γυναικολογικό

Η μαιευτήρας – χειρούργος γυναικολόγος παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της μαιευτικής και γυναικολογίας.

Παιδιατρικό

Αντιμετώπιση αναπνευστικών διαταραχών παιδιών Θεραπεία με εισπνοές, Χορήγηση Οξυγόνου, Βραχεία νοσηλεία μιας ημέρας – Ενδοφλέβιες θεραπείες

Πνευμονολογικό

Θεραπεία εισπνοής με νεφελοποιητή, Ιατρικό οξυγόνο, Σπιρομέτρηση, Αέρια αίματος

Οδοντιατρικό

Διαγνωστικό κέντρο ( Συνεργάτες Απεικόνιση Αιγαίου)

Στο κτίριο της Απεικόνισης Αιγαίου Μαγνητικός Τομογράφος,  Αξονικός Τομογράφος,  Υπέρηχοι, Ακτινογραφίες

Παραμονή μερικών ωρών

Πρωτοβάθμια περίθαλψη, IV Θεραπεία

Το δωμάτιο βραχείας διαμονής έχει καθοριστεί και σχεδιαστεί για παρατήρηση και αξιολόγηση. Σεβόμενος το απόρρητο του ασθενούς, το δωμάτιο σύντομης παραμονής είναι ένας θάλαμος που παρέχει στοχευμένη φροντίδα σε ασθενείς που χρειάζονται σύντομη παραμονή.

Αναπηρικά αμαξίδια / Δεκανίκια

Για τους ταξιδιώτες που χρειάζονται αναπηρικό αμαξίδιο κατά τη διάρκει της διαμονής τους στη Ρόδο, παρέχουμε αναπηρικό αμαξίδιο κατόπιν παραγγελίας.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιατρικός συνοδός για αερομεταφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό με σειρά προτεραιότητας.